December special

Stap met ons mee in de betoverende wereld van de decembermaand, waar de sfeer van warmte, gezelligheid en verwachting in de lucht hangt. 

In deze feestelijke kerstspecial omarmen we de magie van de feestdagen, waar families samenkomen, huizen stralen met lichtjes en harten vervuld zijn van liefde en vreugde. Terwijl we genieten van de tradities die deze tijd kenmerken, werpen we ook een blik op de toekomst, vol nieuwe wensen en boeiende uitdagingen die het komende jaar met zich mee zullen brengen. Laat ons samen de fonkelende decemberdagen vieren en vol verwachting uitkijken naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Feestdagen in Den Haag
De kerstvakantie is hét moment om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij helpen je op weg.

Bezoek Madurodam
Beleef een betoverende winter en kerstvakantie in Madurodam tijdens de Winterweken! Ervaar de Nederlandse winter, compleet met de Elfstedentocht. Geniet van warme chocomel met slagroom, dans onder de sterren in de silent disco, bewonder sfeervolle winterse taferelen en ontdek meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park.

Romantische tramrit
Ervaar de romantiek van een historische tramrit door het winterse Den Haag, versierd met kerstlampjes en winterse pracht. Gedurende de hele maand december tot en met zondag 7 januari kun je elk weekend (m.u.v. zo 24 & zo 31 dec) op zaterdag en zondag genieten van oude trams die door de stad naar Scheveningen en terug rijden. Een deskundige gids deelt boeiende verhalen over de stad, het strand en diverse winterse evenementen.

Bezoek Scheveningen
Laat je dit jaar meenemen in een sfeervol Scheveningen. Zwier over de schaatsbaan van het Cool Event en ervaar de badplaats die volop is gehuld in wintersferen. Tijdens Magical Scheveningen is er ontzettend veel te beleven, van koetsritten en schaatsshows tot vuuracts.

Wat brengt 2024 jou?
Met het aanbreken van het nieuwe jaar liggen er weer talloze kansen op allerlei gebieden voor ons. Een nieuw hoofdstuk, gevuld met mogelijkheden en onontdekte paden, staat voor de deur. In dit tijdperk van vernieuwing en groei, waarin persoonlijke en professionele ontwikkelingen samenkomen, is het juist nu het ideale moment om de mogelijkheden op woongebied te verkennen.

Bij The Roofs zijn af en toe woningen beschikbaar, waardoor jij echt onderdeel van de stad kan zijn. Leef het Haagse leven van binnenuit en profiteer van alles wat de stad het jaar door te bieden heeft. Heb je interesse? Bekijk nu het beschikbare aanbod op de website en wie weet tot snel!