Deze Halloween activiteiten in Den Haag zijn griezelig leuk!

Durf jij het aan om de wereld te betreden van weerwolven, zombies en heksen? Dan ben jij de dappere ziel die Den Haag nodig heeft! De stad bereidt zich voor op een feest vol kippenvel en huiveringwekkende magie, want Halloween staat voor de deur! Deze tijd van het jaar zit boordevol spookachtige verrassingen en griezelige avonturen, en Den Haag staat garant voor een enge en spannende Halloween-ervaring. Maak je klaar voor een dosis adrenaline en ontdek enkele van de meest originele en behekste evenementen in de stad. Hier zijn enkele van de bloedstollende festiviteiten die je niet mag missen!

Halloween Party in de Boterwaag
Waag je in het Hart van de Duisternis! Op 29 oktober komt de Boterwaag tot leven met een angstaanjagende Halloween Party die je naar het hart van de duisternis zal brengen. Stap binnen in een wereld vol schaduwen, waar je wordt omringd door sinistere decoraties en spookachtige wezens. Laat jezelf transformeren door de schmink-bar tot een huiveringwekkend personage dat je diepste nachtmerries tot leven brengt. Vergeet niet dat er gratis toegang is als je verkleed komt, dus doe je best om je vrienden de stuipen op het lijf te jagen met je bloedstollende outfit. Durf jij de dansvloer te betreden te midden van de griezelige melodieën? Het is een echte jaarlijkse traditie geworden om aanwezig te zijn bij dit evenement. 

Horror Night in Pathé Scheveningen
Op 28 oktober wacht er een uitdaging op je bij Pathé Scheveningen tijdens de beruchte Horror Night. Betreed de bioscoop als je durft en maak je klaar voor een nacht vol grinnikende gruwelen. Het doek wordt onthuld en de Amerikaanse horrorfilm “Barbarian” neemt je mee op een angstaanjagende reis. Wat er precies in de bioscoop zal gebeuren, blijft een mysterie – een verrassing die je hart sneller doet kloppen en je kippenvel bezorgt. Vergeet niet om je zenuwen op scherp te zetten en je vrienden stevig vast te houden terwijl de spanning stijgt. Durf jij je te laten verleiden door deze nachtmerrie op het witte doek?

Halloween Markt en Griezeltocht bij PLUK
Vrees voor het onbekende! Op zaterdag 29 oktober wordt PLUK! omgetoverd tot een behekste wereld, waar een huiveringwekkende Halloween Markt en een griezeltocht op je wachten. Geniet van een dag vol mysterie en spanning, speciaal ontworpen voor zowel dappere kinderen als volwassenen. Verken de enge kraampjes, proef van de gruwelijk lekkere traktaties en waag je aan de griezeltocht die je meeneemt naar de bevreesde plekken van PLUK! Laat je betoveren door de macabere sfeer en wees voorbereid op onverwachte ontmoetingen met spoken en griezelige wezens. Durf jij de uitdaging aan om het onbekende te verkennen?

Durf jij je angsten onder ogen te komen? Happy Halloween!