Lente activiteiten in Den Haag

De lente is een goed moment om lekker veel naar buiten te gaan en te genieten van de ontwakende stad. Hoewel we begrijpen dat het adembenemende uitzicht vanuit The Roofs verslavend kan zijn, toch is het een heerlijk tijd om eropuit te gaan. Stap uit je woning en zie de uitgebloeide krokussen, bomen die weer kleur krijgen en de zon die je vriendelijk toelacht. Welke activiteiten ga jij deze maand ondernemen?

Bezoek de Keukenhof
Wil je je partner verrassen met een kleurrijk avontuur? Dan is de Keukenhof een absolute must-see. Met meer dan 7 miljoen bloembollen is dit de grootste bloementuin ter wereld. Waan je in een geuren- en kleurenparadijs. Het park is geopend van eind maart tot half mei en een perfecte dagbesteding voor jong en oud.

One Planet
Soms gooit de regen een domper op je dag. En aangezien het nog steeds koud kan zijn, wil je op die momenten het liefst binnen blijven. Bezoek dan One Planet. Hier vind je zowel tijdelijke tentoonstellingen als een vaste collectie. Alles is gericht op het inspireren van mensen om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. One Planet is het voormalige Omniversum en na de fusie met het Museon ontstaan. Laat je verrassen door verschillende thema zalen, zoals de Romeinen, vulkanen en aardbevingen, kind in oorlog tot recht & vrede.

Fiets door de stad
Den Haag is een prachtige stad die je prima op de fiets kunt ontdekken. Stippel een leuke route uit langs gezellige winkelstraten, het torentje van Rutte, mooie parken en eindig bij het strand. Er zijn genoeg bezienswaardighedenn. Tip: maak ook een tocht langs de Koninklijke paleizen en landgoederen.

Wil jij wonen in The Roofs? Blijf de website in de gaten houden voor het actuele aanbod.