The Roofs – Meer dan alleen wonen

The Roofs heeft niet alleen prachtige appartementen, maar ook een gemeenschapsgevoel dat je niet snel elders zal vinden. Dat, in combinatie met geweldig uitzicht over Den Haag, maakt van The Roofs een unieke woonplek. Daarnaast geniet je ook nog van extra voorzieningen in het gebouw die jouw woonervaring extra prettig maken.

De huiskamer – een gezellige ontmoetingsplek
Zin in een perfecte cappuccino met al je buren? Dat zijn erg veel mensen voor een woning, maar niet voor in de huiskamer van The Roofs. In deze gezellige huiskamer kun je al je buren ontmoeten en heerlijk borrelen met je vrienden. Daarnaast kun je hier ook genieten van de beste koffie en de lekkerste homemade specials, snacks en bites. Het is een plek waar verhalen, ontmoetingen, bijzondere momenten en grappige gebeurtenissen zich opstapelen. De opening van de huiskamer staat gepland voor augustus 2023.

Huismeester & Servicemanager – van huismeester naar huisvriend
De huismeester van The Roofs heeft een veelzijdig pakket aan taken, zoals het organiseren van de schoonmaak, het informeren van huurders over allerhande zaken en het uitvoeren van kleine reparaties. Maar de huismeester is ook de huisvriend die mensen met elkaar in contact brengt. Daarnaast is er speciaal voor alle bewoners een servicemanager die tot het uiterste gaat om bewoners zich comfortabel en thuis te laten voelen. Heb jij al kennis gemaakt met ze?

Deelauto’s & E-bikes – praktisch en milieuvriendelijk
The Roofs ligt op een ideale locatie, dicht bij Den Haag Centraal en openbaar vervoer. Dat biedt jou de mogelijkheid om duurzamere keuzes te maken. Voor het reizen binnen de stad vind je in The Roofs’ luxe XXL-fietsenstallingdeel E-Bikes. Voor degenen die af en toe een auto nodig hebben, is het mogelijk om gebruik te maken van een (elektrische) deelauto.

The Roofs heeft alles wat je nodig hebt om je leven gemakkelijk en comfortabel te maken. Of je nu op zoek bent naar een gezellige ontmoetingsplek, praktische oplossingen voor mobility of gewoon een comfortabele plek om te wonen, The Roofs heeft overal het antwoord op.