Winter is coming in Den Haag

Welkom bij The Roofs, jouw thuisbasis in het hart van Den Haag waar comfortabel wonen samensmelt met de betovering van de stad. Terwijl de winter haar intrede doet, komt de binnenstad tot leven met een reeks betoverende evenementen, en wij zijn hier om je uit te nodigen om te genieten van alles wat deze knusse wintermaanden te bieden hebben.

Een Magische Winter in Den Haag
De binnenstad van Den Haag straalt tijdens de wintermaanden met een overvloed aan betoverende evenementen. Van de sfeervolle Royal Christmas Fair tot straatentertainment dat elke hoek van de stad tot leven brengt, en van betoverende kerstconcerten tot lachwekkende conferences, er is voor elk wat wils. Het is een tijd waarin de stad sprankelt en bruist van de winterse charme.

Royal Christmas Fair
Van 7 tot 23 december 2023 komt het Lange Voorhout tot leven met de Royal Christmas Fair. Twinkelende lichtjes leiden je langs tientallen kerstkraampjes vol winterse vachten, sfeerverlichting en kerstaccessoires. Proef glühwein, warme chocolademelk en winterse lekkernijen van diverse foodtrucks. Geniet van optredens op het speciale podium, variërend van kinderkoren tot theatergroepen.

Cool Event in Scheveningen
Scheveningen wordt omgetoverd tot een winterwonderland met Cool Event. Schaats op de 600 m² grote schaatsbaan ‘Kurhausplein on Ice’ voor het iconische Kurhaus. Bekijk online prijzen en openingstijden voor dit winterse festijn in Scheveningen.

Laat deze winterse maanden een tijd van verwondering en vreugde zijn. Geniet van de festiviteiten, maak herinneringen en voel de warmte van de stad. Bij The Roofs heten we je welkom om de magie van Den Haag te omarmen terwijl de stad zich hult in winterse pracht. 

Nog geen bewoner in The Roofs? Kijk voor het actuele aanbod van de huurwoningen op de website en wie weet tot ziens!