Zomer Hotspots in Den Haag: Geniet van terrassen, BBQ’s en geheime binnentuinen

Wanneer de zon schijnt, hebben we massaal de drang om lekker naar buiten te gaan en te genieten van een koud drankje, lekker eten en een heerlijke sfeer. We willen onze zintuigen prikkelen op een geweldige hotspot. Gelukkig woon je in Den Haag en zijn er oneindig veel zomer hotspots die jij kunt uitproberen.

Schlemmer
Vanbinnen is dit restaurant al prachtig, maar ze hebben ook een geweldige buitentuin! En laten we eerlijk zijn, niemand wil binnen zitten als de zonnestralen je verwarmen. In deze mooie, nog relatief onontdekte stadstuin kun je heerlijk genieten van een wijntje met het geklater van water op de achtergrond. Het is een bloeiende plek met een waterfontein. Alle gerechten die je hier kunt bestellen, zijn streng geselecteerd en kakelvers.

Madestein
Het Madestein-terras is een parel van Den Haag. Geniet van een groen terras aan het water met geweldige hapjes en verfrissende drankjes. Voor het gezin is het een prachtige plek, heerlijk in een park gelegen en met een enorm scala aan verschillende gerechten en drankjes. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin bij het restaurant, terwijl de ouders genieten van een borrelplank aan het water. Madestein is tevens een recreatiegebied waar je BBQ’en mag! Wat is er nou lekkerder dan BBQ’en op een zonnige dag, terwijl de kinderen vrolijk rondrennen in het park?

Jamey Bennett
Ken je Jamey Bennett al? Deze mooie hotspot in Den Haag is vernoemd naar een spion die werkte voor de Britse geheime dienst. Vroeger kwam hij graag op bezoek bij deze bar, toen nog Kabouterbar genaamd. Het terras van Jamey Bennett blijkt heerlijk te zijn, maar je kunt ook neerploffen op de vele Chesterfields in de huiskamer vibe van deze bar. Ontdek zelf de geschiedenis van deze bar en geniet van een lekkere cocktail.

Bleyenberg
Klaar om je helemaal onder te dompelen in een groene oase midden in de stad? Deze plek is perfect voor een romantische date, een leuk vriendenuitje of een avondje uit voor singles! In Bleyenberg vind je vijf verdiepingen vol plezier, inspiratie, karaoke en lekker eten. Waarom staat het in deze terraslijst? Op de bovenste verdieping is er een heerlijke rooftopbar, ingericht met veel groen en uitgerust met een mooi uitzicht over de stad. Ideaal voor romantische zomerdagen of zwoele zomeravonden.

Zal ik je een geheim verklappen? Er zijn weer woningen beschikbaar in The Roofs! En laat de zomer nou de perfecte tijd zijn om te verhuizen. Vind snel je ideale woning via de woningvinder.